Talajfúró, szárzúzó-mulcsozó, cölöpverő, sövényvágó adapterek

 

 

Cégünk a GHEDINI adapterek gyártójának magyar partnere. A cég 1984-ben alakult, azóta fejleszti és gyártja magas minőségű munkagép kiegészítőit. A GHEDINI talajfúrók magas minőségű erős anyagokból készült berendezések. Folyamatos munkára és nagy igénybevételre kifejlesztett termékek. Gyártóink termékeik minden alkatrészét manufakturális keretek között készítik és szerelik össze, így vásárlóink biztosak lehetnek, hogy tőlünk európai gyártású terméket vesznek.

Minden termékünk uniós certifikáttal rendelkezik, melyekre 12 hónap garanciát vállalunk.

Talajfúrók:

A fúró meghajtók 0,8 tonnástól a 80 tonnás gépekig használhatóak. 20 féle méretben készülnek. A fúró szárak 100 mm-től 1 méteres átmérőig készülnek 3 féle kivitelben, homokos talajra, vegyes talajra (hardox cserélhető vágóéllel), és sziklára (vidia betétekkel), hatszög kihajtással.

A különböző szériájú, típusú fúrómeghajtók műszaki leírását az alábbi angol nyelvű pdf fájlokban tekintheti meg (pl. TA20 fúrómeghajtó):

Ghedini TA-TB.pdf

Ghedini TK.pdf

Ghedini TV-TS-TT.pdf

Ghedini WD-01.pdf

A fúróadapter kiválasztásában szívesen segítünk, hívjon bennünket!

Keszei Csaba - 06 20 944 27 27

Medertisztító kanál alternáló kaszával

Folyó és patak medrek, tópartok rézsűjének tisztítására alkalmas eszköz. A kanál rácsos szerkezetének köszönhetően, a víz és iszap kifolyik, és a nádat, hínárt, egyéb növényzetet könnyen el lehet távolítani a mederből. 50-60 mm fás szárú növényzetet is könnyedén elvág. Erős motorja segítségével víz alatt is kiválóan dolgozik. Jelenleg nálunk raktárkészletről elérhető 2,5 méter széles verzió BF25C 7-16 tonnás gépre 2,5 méter széles. A felfogatás csavarozható (az ár nem tartalmazza).

 

Szárzúzó - mulcsozó adapterek

A gyártónk 1,5 tonnástól 18 tonnás gépig gyárt szárzúzó adaptereket. 64 cm-től 1,8 méteres szélességben Y késes vagy kalapácsos kivitelben csúszókormányzású illetve rakodógépekre is. A megfelelő adapter kiválasztásában kérjük kérje segítségünket!

Cölöpverő adapter

Gyártónk 1,5 tonnástól 18 tonnás gépig gyárt cölöpverő adaptereket. A megfelelő kiválasztásához hívjon minket!

Rönkhasító és tuskófúró adapterek

Sövényvágó adapterek