Pályázatok

Keszei Csaba egyéni vállalkozó

GINOP-1.2.9-20

Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása

 

Projektazonosító:            GINOP-1.2.9-20-2021-05285

Támogatás összege:         9.835.518 Ft

Támogatás intenzitása:   70%

Projekt címe:                   Technológiai fejlődést eredményező eszközbeszerzés Tótvázsonyban

 

A projekt bemutatása:

Jelen projekt keretében technológiai fejlesztést eredményező gépbeszerzés került megvalósításra. Az alábbi gép beszerzését terveztük, melyek hozzájárul a hatékonyabb munkavégzéshez, aminek köszönhetően a vállalkozás árbevétele növekedni tud, és így bővíteni tudjuk a szolgáltatási körünket, valamint újabb munkahelyeket tudunk teremteni.

- 1 db Atlas AC 08 B gumihevederes midi kotrógép

A projekt keretében továbbá betervezésre került a munkavállalói bér és a hozzá kapcsolódó járulék támogatása is.

Emellett a projekt sikeres és zökkenőmentes megvalósítása érdekében betervezésre és megvalósításra került projektmenedzsment tevékenység ellátása is.

 

A fent jelzett gép elengedhetetlen cégünk fejlődéséhez. Jelen projektben az építőipari kivitelezési tevékenységet fejlesztettük, ez által is elősegíteni a több lábon állását. Célunk a vállalkozás fejlesztése volt. A különböző projektekben való közreműködéssel a vállalkozás egyre inkább növekedik, amely így munkalehetőséget biztosít a lakosság számára. Fő célunk egyike a munkaerő fejlesztése volt, amelyhez elengedhetetlen a munkánkhoz szükséges új technológiai eszközök beszerzése. A vezetőség célja, hogy a tevékenységünket, szolgáltatásainkat még inkább fejlesszük, illetve a tevékenységünkből adódóan a környező települések infrastrukturális fejlesztésében is részt vehessünk. A projektben beszerzett géppel a szolgáltatásunkat, tevékenységünket tudtuk fejleszteni. A fejlesztéshez szükséges humánerőforrás, illetve tárgyi előírások biztosítottak voltak.

 

A projekt 2023. március 31. napján fejeződött be.